Rămâi conectat

Actualitate

18 amenzi și 4 certificate de înmatriculare reținute, în urma unei acțiuni comune a polițiștilor din Sebeș și a reprezentanților RAR Alba

sebesinfo.ro

Publicat

în

Ieri, 29 martie 2022, poliţişti din cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului și a localităților arondate, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, din care 4 pentru defecțiuni tehnice și au reținut 4 certificate de înmatriculare.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Ziua Armatei Române 2024, sărbătorită la Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Astăzi, 25 octombrie 2024, Municipiul Sebeș a omagiat într-un cadru solemn eroii care și-au dat viața pe diferitele câmpuri de bătălie pentru apărarea țării, precum și reprezentanții uneia dintre cele mai importante instituții ale statului: Armata Română.

Au avut loc depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din incinta Bisericii Ortodoxe din Petrești, la Cimitirul Eroilor din Sebeș, la monumentele eroilor din Răhău și Lancrăm, la cimitirele catolic și evanghelic din Sebeș. Ceremoniile au avut loc în prezența primarului municipiului Sebeș, Dorin Nistor, și a reprezentanților unităților militare care activează pe raza municipiului.

Începând cu anul 1959, ziua de 25 octombrie marchează Ziua Armatei Române, pentru a aminti că în toamna anului 1944, soldații români eliberau orașul Carei de sub ocupația horthystă, restabilind vechea linie de frontieră a României consfințită prin tratatele de pace de la sfârșitul Primului Război Mondial.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 34 de ani din Sebeș reținut de polițiști, după ce a distrus geamul ușii de acces într-o casă de pariuri

sebesinfo.ro

Publicat

în

În cursul raziei de joi, 24 octombrie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani, din Municipiul Sebeș, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 6 mai 2024, bărbatul, în timp ce se afla în fața unei case de pariuri, din Municipiul Sebeș, ar fi spart geamul ușii de acces.

Cercetările sunt continuate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Amenzi de peste 7.700 de lei, 7 certificate de înmatriculare și 2 permise de conducere reținute, în urma raziei efectuată ieri de Poliția Municipiului Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Joi, 24 octombrie 2024, în intervalul orar 06.00-13.00, pe raza municipiului Sebeș, s-a desfășurat o acțiune de tip razie, care a avut drept scop descurajarea oricăror fapte de natură contravențională și penală.

În acțiune au fost implicați polițiști din cadrul serviciilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

La această acțiune au participat specialiști din cadrul Gărzii de Mediu Alba și din cadrul Registrului Auto Român Alba.

În cadrul acțiunii, au fost constatate 100 de abateri de natură contravențională, la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 7.755 de lei.

Au fost retrase 7 certificate de înmatriculare și au fost reținute 2 permise de conducere.

De asemenea, au fost identificate 9 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni și au fost efectuate 5 percheziții.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes