Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat de 51 de ani din Sebeș reținut de polițiști, după ce și-a agresat soția în zona Râpei Roșii

sebesinfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 19 iunie 2024, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Sebeș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 19 iunie 2024, s-ar fi deplasat împreună cu soția sa în zona Râpei Roșii din apropierea Municipiului Sebeș unde, pe fondul geloziei, ar fi agresat-o.

Femeia a fost transportată la spital, iar în urma examinării medico-legale a rezultat că ar avea nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 20 iunie 2024, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

600 de utilizatori din Sebeș alimentați de la un generator al ISU Alba, ca urmare a unei avarii la rețeaua de medie tensiune

sebesinfo.ro

Publicat

în

O avarie multiplă în rețeaua de medie tensiune a Municipiului Sebeș a afectat mai multe zone ale orașului. Echipele DEER au intervenit toată ziua pentru a repara cele 9 cabluri de medie tensiune defecte, treptat fiind realimentati cu energie electrică consumatorii din cartierele afectate.

Un important sprijin a venit și de această dată din partea ISU Alba, care a pus la dispoziția operatorului de distribuție a energie electrică un generator electric de 400kVA, care a permis realimentarea cu energie electrică in această a circa 600 de utilizatori, care altfel ar fi rămas nealimentati în următoarele ore.

La această oră echipele din teren fac eforturi pentru realimentarea cu energie electrică a ultimilor consumatori afectați


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Incendiu la un aparat frigorific din incinta unui magazin alimentar din Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Pompierii militari din Sebeș au fost solicitați să intervină luni dimineața, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un aparat frigorific, din incinta unui magazin alimentar situat pe strada Vânatori, din Sebeș.

„Secția de pompieri Sebeș intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu, în Municipiul Sebeș, strada Vânători. Este vorba despre un incendiu izbucnic la aparat frigorific in incinta unui magazin alimentar. Forte alocate: 2 x ASAS, 1 x SMURD”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: „La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta fără flacăra, doar cu degajare de fum. Incendiul a fost stins de către pompierii militari”, a mai transmis ISU Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Două persoane au fost rănite în urma impactului dintre un autoturism și un microbuz, pe Autostrada A1 la Răhău

sebesinfo.ro

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 23.20, pe Autostrada A1, în zona localității Răhău, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș.

„Traficul rutier este blocat pe Autostrada A1, la kilometrul 301, pe sensul de mers Sibiu – Sebeș, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz si un autoturism. Din primele informații, două persoane ar fi suferit leziuni corporale. Cercetarea la fața locului este în desfășurare”, a transmis IPJ Alba.

„Secția de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea măsurilor specifice si descarcerare la un accident rutier produs pe autostrada A1, km 301, zona localității Răhău, sens de mers Sibiu-Sebeș. Din informațiile primite de la apelant ar fi vorba despre 3 auto implicate, posibil 2 persoane încarcerate. Forțe alocate: 1 x ASAS, 1 x DESCARCERARE, 1 x EPA și 1 x ambulanță SAJ”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: „Forțele de intervenție au ajuns la locul producerii accidentului. Este vorba despre un accident produs între un autoturism și un microbuz, 12 participanți la trafic din care 2 necesită îngrijiri medicale. Fără persoane încarcerate”, a mai tranbsmis ISU Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes