Rămâi conectat

Politică

Dorin Nistor: „Mulțumesc public pentru încredințarea unui nou mandat de primar. Strategia Sebeșului este să-și prețuiască oamenii!”

sebesinfo.ro

Publicat

în

Mulțumesc încă o dată, în mod public, prin intermediul mass-mediei, pentru încredințarea unui nou mandat de Primar al Municipiului Sebeș și pentru încrederea oferită echipei PNL Sebeș, care va continua să dețină majoritatea în Consiliul Local prin cele 11 mandate de consilieri obținute grație votului dat de cetățeni.

În bilanțul pe care îl fac activității administrative pun în balanță reușitele, dar și cele ce încă nu s-au realizat. Știu că cetățenii din Sebeș, Răhău, Lancrăm și Petrești au cumpătat cu mintea și cu sufletul. Iar faptele spun întotdeauna mai mult decât sute de cuvinte. Am promis finanțări nerambursabile pentru Sebeș. Bilanțul de astăzi: 310.788.505 lei contracte semnate pentru Municipiul Sebeș, plus proiecte în evaluare în sumă totală de 449.194.892 lei! Acestea au fost obținute printr-un efort constant făcut de echipa din Primărie, iar viitorul va aduce și materializarea acestor investiții publice pe care toți ni le dorim. Avem proiecte pentru care muncim și ne implicăm.

Voi continua să urmez strategia pe care am prezentat-o comunității locale și pentru care am primit încrederea oamenilor. Reamintesc echipei mele și partenerilor politici convingerea mea că nu moștenim funcții, nu suntem eterni în aceste funcții, ci servim doar temporar interesele comunității. Să avem înțelepciunea de a rămâne în fața oamenilor atât cât ne este vremea și locul.

Pot afirma, astăzi, că Dorin Nistor este cel care a redat Primăria oamenilor! Acest edificiu este cartea de vizită a orașului nostru. Aici, oamenii locului trebuie să se simtă bineveniți, să aibă parte de servicii de calitate, de amabilitate și de încrede­rea că sunt ascultați și că li se oferă soluții la problemele cetățenești.

Politica financiară a Sebeșului pe care o implemen­tăm se va axa în continuare pe componenta de dezvoltare. În perioa­da 2016-2023, am înregistrat o creștere importantă a in­vestițiilor în municipiului Sebeș, de la 6.427.000 lei în anul 2016, la 104.170.000 lei în anul 2023, în timp ce cheltuielile de funcționare au fost relativ staționare. Am investit constant în infrastructura pentru educație și sănătate și am mizat pe regenerarea spațiilor urbane. Acesta este un mesaj puternic de prosperitate și de progres pe care comunitatea noastră l-a înțeles.

Una din cele mai importante realizări ale activității noastre de până acum este noul Liceu Tehnologic Sebeș: o școală a viitorului de 12 milioane de euro, unică în România!

Vom continua împreună proiectele din domeniul educației, facem eforturi pentru a îmbunătății infrastructura de sănătate, continuăm dezvoltarea orașului, punând preț pe oameni, pe nevoile și pe așteptările lor.

Vă mulțumesc! Rămânem o comunitate unită!
Dorin Nistor, Primarul Municipiului Sebeș


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Politică

Rezultatele finale ale Alegerilor Locale din 9 iunie 2024, pentru Municipiul Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Autoritatea Electorală Permanentă a publicat, în această după-amiază, rezultatele finale ale alegerilor locale desfășurate duminică, 9 iunie 2024, în Municipiul Sebeș.

Numărul de alegători care s-au prezentat la urne:

Total alegatori înscrişi în liste 26458
Total alegatori prezenţi la urne 12481
Prezenta 47,17 %
Total voturi valabil exprimate 12131
Total voturi nule 320

Rezultatele votului pentru funcția de primar al Municipiului Sebeș:

Candidat Partid Voturi Procent
NISTOR DORIN-GHEORGHE
PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL
7.658
63,12 %
BOGDAN ADRIAN
ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR
3.031
24,98 %
RADU CRISTIAN
PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
1.442
11,88 %
TOTAL
12.131
100%

Rezultatele votului pentru Consiliul Local al Municipiului Sebeș:

Candidat Voturi Procent Mandate faza 1 Mandate faza 2 Mandate total
PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL
7.073
58,59 %
11
0
11
ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR
2.981
24,69 %
4
1
5
PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
2.017
16,70 %
3
0
3
TOTAL
12.071
100%
18
1
19

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Dorin Nistor (PNL) a obținut un nou mandat de primar a Municipiului Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Dorin Nistor (PNL) a câștigat fără emoții alegerile locale din 9 iunie 2024, cu 65% din voturile valabil exprimate și obține un nou mandat de primar al Municipiului Sebeș.

Nistor a câștigat primul mandat în 2016, iar în 2020 i-a surclasat fără emoții pe ceilalți adversari politici.

„Vă mulțumesc pentru toate urările și felicitările pe care mi le-ați transmis, vă mulțumesc pentru tot sprijinul oferit echipei noastre!” le-a transmis Dorin Nistor celor care i-au acordat votul, la alegerile locale desfășurate duminică, 9 iunie 2024.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Simona Cazan (PSD) a câștigat mandatul de primar al comunei Vințu de Jos

sebesinfo.ro

Publicat

în

Simona Cazan, candidatul PSD la primăria Vințu de Jos, câștigă mandatul pentru funcția de primar.

PSD câștigă primăria Vințu de Jos, prin candidatul Simona Cazan, care a câștigat cu 865 de voturi la 747.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes