Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Știri din zonă

Luni, 28 martie 2022, are loc o nouă ediție a Târgului de la Săsciori. Comercializarea animalelor vii este interzisă

sebesinfo.ro

Publicat

în

Primăria comunei Săsciori din județul Alba organizează în data de 28 martie 2022 „Târgul de la Săsciori”. Programul evenimentului desfășurat în Piața Săsciori va începe la ora 06:00 și se va încheia la ora 18:00.

La ediția din acest an, conform celor anunțate de viceprimarul comunei Săsciori, Nicoară Gheorge, se interzice comercializare/expunerea animalelor vii ( bovine, porcine, ovine, caprine ) și carne proaspătă de pasăre provenită de la ungulate ( găini, bibilici, prepelițe, curcani și palmipede).


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știri din zonă

Joi, 24 octombrie 2024: Un nou raft al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va fi inaugurat în comuna Câlnic

sebesinfo.ro

Publicat

în

Joi, 24 octombrie 2024, de la ora 12:00, la Primăria comunei Câlnic va avea loc inaugurarea celui de-al 37-lea Raft al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Parteneri în această nouă activitate din cadrul proiectului 2.9 Fondul Special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba sunt: Primăria Comunei Câlnic și școala gimnazială din localitate. Inaugurarea Raftului Bibliotecii Judeţene Lucian Blaga în Județul Alba, la Câlnic, va avea loc în prezența domnului Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a domnului Lucian Tiberiu Bodea, primarul comunei Câlnic, a doamnei Maria Adina Nedela, directorul Școlii Gimnaziale Câlnic și a domnului Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Proiectul 2.9 Fondul Special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba are ca scop, pe de o parte sprijinirea bibliotecilor în diversificarea fondului de carte, iar pe de altă parte îndrumarea metodologică a bibliotecarilor în desfășurarea unor activități de promovare a cărții, a scriitorilor și de implementare a unor activități cultural-educative, totul în beneficiul comunităților locale.

Obiectivele proiectului sunt constituirea, organizarea, administrarea și dezvoltarea unui fond de carte, oferit cu titlu de împrumut de către Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba către bibliotecile publice din județul Alba în scop de informare, consultare, cercetare sau petrecere a timpului liber, respectiv intensificarea relațiilor de parteneriat dintre Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, ca for metodologic, și rețeaua de biblioteci publice din județul Alba.

Implementarea proiectului deschide o importantă oportunitate pentru fiecare bibliotecă publică de a-și lărgi sfera de activități cultural-educative și de a veni în sprijinirea nevoilor de lectură din comunitatea respectivă prin creșterea și diversificarea fondului de carte.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 40 de ani din Vințu de Jos reținut de polițiști, după ce a luat la bătaie un client, într-un bar din localitate

sebesinfo.ro

Publicat

în

Luni, 14 octombrie 2024, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 40 de ani, din Vințu de Jos, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din primele date, a reieșit faptul că, la data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 15.00, bărbatul de 40 de ani, în timp ce se afla în incinta unui bar din localitatea Vințu de Jos, pe fondul unor discuții în contradictoriu, l-ar fi lovit cu palma, în zona feței, pe un bărbat de 47 de ani, din localitatea Mogoș, județul Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 48 de ani din Vințu de Jos, care ar fi plecat la muncă în Anglia și care nu mai poate fi contactat de familie, cautat de polițiști

sebesinfo.ro

Publicat

în

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din localitatea Vințu de Jos. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 14 octombrie 2024, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați de către un bărbat din Vințu de Jos cu privire la dispariția fratelui său, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, la data de 19 septembrie 2024,  PÂCLIȘAN ALIN, în vârstă de 48 de ani, ar fi plecat la muncă, în Anglia, iar de atunci, nu mai răspunde la telefon.

Bărbatul are următoarele semnalmente:

  • 170 cm înălțime;
  • Aproximativ 50 de kilograme;
  • Ochi căprui;
  • Tatuaje pe mâini;

La momentul dispariției, purta pantaloni de trening, o geacă neagră și adidași.

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar polițiștii au demarat, imediat după sesizare, activități de căutare, dar, până în prezent, nu a fost găsit.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes