Rămâi conectat

Actualitate

Sursa mirosurilor înțepătoare, care „sufocă” cetățenii din Sebeș, Răhău și Lancrăm, identificată de comisarii de la Garda de Mediu Alba

sebesinfo.ro

Publicat

în

Începând din seara zilei de sâmbătă, 7 septembrie 2024, comisarii de la Garda de Mediu Alba, în frunte cu Comisarul șef Dănuț Hălălai, alături de polițiști de la Poliția Locală Sebeș, au luat la pas toate zonele din Sebeș și împrejurimi, pentru a depista focarul olfactiv.

În ultima perioada, locuitorii din Sebeș, Lancram, Petrești și Rahau, au reclamat mirosurile înțepătoare, putoarea care îi obligă să stea în case cu geamurile închise. Se pare că vinovată este o fermă de animale care împrăștie îngrășământ lichid, fără să țînă seama de temperaturile ridicate de afară.

Iată ce ne-a declarat Comisarul Șef Dănuț Halalai: „Din verificările noastre, până la această ora, se pare că mirosurile provin de la o fermă de animale, de la limita județului Alba. Această împrăștie îngrășământ lichid, pe câmp, fără a ține seama de condițiile de temperatura, cuprinse în regulamentul de bune practice agricole, care spune că la temperaturi ridicate se evita împrăștierea acestor îngrășăminte agricole pe terenurile agricole. În cursul zilei de luni vom demara un control la societatea în cauza pentru a verifică aspectele legate de gestionarea judicioasă a îngrășămintele animaliere.”

Iosif Gligor


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Intervenție a pompierilor militari din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință

sebesinfo.ro

Publicat

în

Pompierii militari din Sebeș au fost solicitați să intervină în seara zilei de muni, 16 septembrie 2024, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

„Sectia de pompieri Sebes intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în Municipiul Sebes. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la o locuință. Forte alocate 2 x ASAS si 1 x EPA”, a transmis ISU Alba.

UPDATE 1: „Forțele de intervenție au ajuns la locul producerii incendiului. Este vorba despre un incendiu ce sa manifesta în interiorul unei camere a locuinței, casa fiind inundată cu fum. La momentul de față s-a reușit localizarea incendiului. Se lucrează la ventilarea încăperilor și stingerea în totalitate a incendiului”, a mai transmis ISU Alba.

UPDATE 2: „Incendiul a fost stins. Suprafața afectată este de aproximativ 50mp. Fără victime”, transmis ISU Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Șoferiță de 28 de ani cercetată de polițiștii din Sebeș, după ce a provocat un accident rutier pe strada Dorin Pavel, soldat cu rănirea unei persoane

sebesinfo.ro

Publicat

în

La data de 15 septembrie 2024, în jurul orei 10.15, o tânără de 28 de ani, din comuna Daia Română, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dorin Pavel din Municipiul Sebeș, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa, pe care, ulterior, l-a proiectat într-un alt autoturism care circula în aceeași direcție.

În urma accidentului, o femeie de 59 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 21 de ani din Sebeș cercetat de polițiști, după ce a furat dintr-o societate comercială mai multe cartușe de țigări și o sumă de bani

sebesinfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 11 septembrie 2024, polițiștii de investigații criminale din Blaj au identificat un tânăr de 21 de ani, din Sebeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă ce a fost sesizată poliției la data de 19 august 2024.

Din cercetări a rezultat că tânărul ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale din Sebeș și ar fi sustras mai multe cartușe de țigări și o sumă de bani.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

 

âFOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes