Rămâi conectat

Sport

Tenismena Maria Șandru (Tenis Club Sebeș) a reprezentat România la prestigiosul Masters al Juniorilor de la Monte Carlo

sebesinfo.ro

Publicat

în

Sportiva Maria Șandru, Tenis Club Sebeș, a reprezentat România la prestigiosul Masters al Juniorilor de la Monte Carlo, unde a concurat cu cele mai bune opt tenismene din Europa la categoria 14-16 ani. Calificarea sportivei în această competiție fiind o mare realizare, care reflectă munca și talentul ei.

„Maria Sandru și-a confirmat statutul de favorită numărul 3 câștigând 3 din 4 meciuri la Monte Carlo, fiind învinsă doar de favorita numărul 1 care este câștigătoarea turneului.

Felicitări, Mery! Suntem extrem de mândri de tine și de parcursul tău în acest turneu! Munca și dedicarea ta merită să fie celebrate. De asemenea, o apreciere deosebită antrenorului Stefan Rahovean pentru îndrumarea și sprijinul constant!

Împreună, ați demonstrat că pasiunea și efortul pot aduce rezultate extraordinare. Felicitări pentru această reușită!”, au transmis reprezentanții Tenis Club Sebeș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Sport

Sebeșanca Giulia Pienariu, câștigătoarea Trofeului Marc – Cupa LEVIS automobile la tenis, de la Cluj-Napoca

sebesinfo.ro

Publicat

în

Giulia Pienariu, tânăra jucătoare de tenis din Sebeș de doar 15 ani, a câștigat turneul de tenis desfășurat la Cluj-Napoca.

Turneul s-a desfășurat la Cluj-Napoca, în perioada 14-16 septembrie 2024, iar Giulia și-a adjudecat Trofeul Marc – Cupa LEVIS automobile, la categoria 18 ani fete.

Din această toamnă, Giulia a început studiile la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, fiind pasionată de limbi străine.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Sebeșanca Georgia Călin, dublu medaliată la Campionatul Național de Culturism și Fitness, desfășurat la Cluj-Napoca

sebesinfo.ro

Publicat

în

Georgia Călin, o tânără din Sebeș, a reușit o performanță dublă la Campionatul Național de Culturism și Fitness, care a avut loc la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai 2024. A obținut două medalii la două categorii ale competiției.

Tânăra din Sebeș a reușit să câștige medalia de argint la categoria „Bikini Junioare 21-23 ani” și medalia de bronz la „Bikini Fitness First Timers,” la Campionatul Național de Culturism și Fitness din Cluj-Napoca.

„Sunt mândră să reprezint România la primul meu concurs. Sunt recunoscătoare pentru parcursul meu sportiv, fiind fostă handbalistă de performanță a echipei LPS Florin Fleșeriu Sebeș, antrenată de domnul Octavian Achimescu, căruia îi datorez omul și sportiva care sunt azi. Am pornit în această călătorie singură și fără vreo informație, trecând prin cursuri și învățând din greu. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung pe o scenă în fața unei mulțimi de oameni de calitate și sportivi. Tot ce pot să zic este că am reușit să-mi înving fricile și limitele și să mă clasez pe un loc neașteptat pentru prima mea competiție. Nu visam nici măcar podiumul, dar am primit evaluarea pentru meritele mele. Și nu în ultimul rând, mulțumiri familiei mele și iubitului meu, care au stat în spatele meu și m-au sprijinit în toată pregătirea. Nu în ultimul rând, mulțumiri sălii Ovy Gold Gym, în care m-am antrenat!”, a declarat Georgia Călin.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Sebeșanul Petru Roncea, dublu vice-campion la Campionatul Național de Culturism si Fitness

sebesinfo.ro

Publicat

în

Petru Roncea, un tânăr originar din Sebeș, a reușit să obțină locul doi la proba de culturism clasic și clasic physique, în cadrul Campionatul National de Culturism si Fitness s-a organizat la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai 2024.

Concursul a avut loc la Sala Polivalentă iar tânărul din Sebeș a concurat în două proble: culturism clasic și clasic physique. A reușit o performanță extraordinară clasându-se pe locul doi la prima probă, din 14 concurenți, și tot locul doi, la cea de-a doua, din 16 concurenți.

„Deși am vrut să ajung pe locul întâi, sunt extrem de mulțumit de rezultatul avut, prin care mi s-a confirmat că tot ce am făcut in pregătirea care a durat 3 luni a fost in direcția bună, urmând sa continui acelasi drum până voi ajunge campion. Prin asta vreau să mulțumesc echipei mele care a fost formată din Lucian Nicolescu, Vlăduț Corciu, Galață Răzvan și restul persoanelor care m-au susținut!” a declarat Petru Roncea despre prestația sa de la concurs.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes